+ Konu Cevaplama Paneli
Sayfa 4 Toplam 4 Sayfadan
BirinciBirinci ... 2 3 4
Toplam 38 adet sonuctan sayfa basi 31 ile 38 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Hizmete Davet

Share/Bookmark
    Kayıtlı Kullanıcı Uveys_Misali is just really nice Uveys_Misali is just really nice Uveys_Misali is just really nice Uveys_Misali is just really nice Uveys_Misali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Mekan
    mekanımı bilseydim kara kara düşünmezdim
    Ülkesi
    This is Uveys_Misali's Country Flag

Allah Razı Olsun
    389
    96 Mesajına 231 Kez Allah c.c. Razı Olsun
    Blog Girişi
    3
    Tecrübe Puanı
    36

menzilin kedisi kurbanım yapamadığınız eğerki resimlerse BURADA anlatılıyor inşaallah.değilse de yardımcı olmaya çalışırız.
    ALLAH (cc) kuluna kafi değil midir?...(Zümer,36)

Moderatör KURBANIM has much to be proud of KURBANIM has much to be proud of KURBANIM has much to be proud of KURBANIM has much to be proud of KURBANIM has much to be proud of KURBANIM has much to be proud of KURBANIM has much to be proud of KURBANIM has much to be proud of KURBANIM has much to be proud of KURBANIM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Mekan
    Ankara
    Ülkesi
    This is KURBANIM's Country Flag

Allah Razı Olsun
    402
    288 Mesajına 570 Kez Allah c.c. Razı Olsun
    Tecrübe Puanı
    65

Allah hayırlı uğurlu etsin inşallah hizmetlerimizi layıkıyla yapmayı nasip etsin rabbim inşallah

Kayıtlı Kullanıcı DoSt_YoLcU will become famous soon enough DoSt_YoLcU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ülkesi
    This is DoSt_YoLcU's Country Flag

Allah Razı Olsun
    0
    0 Mesajına 0 Kez Allah c.c. Razı Olsun
    Tecrübe Puanı
    6

inş. kurbanım bende hizmette varım

Kayıtlı Kullanıcı menzilin kedisi will become famous soon enough menzilin kedisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ülkesi
    This is menzilin kedisi's Country Flag

Allah Razı Olsun
    179
    349 Mesajına 978 Kez Allah c.c. Razı Olsun
    Blog Girişi
    11
    Tecrübe Puanı
    37

Alıntı Uveys_Misali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    menzilin kedisi kurbanım yapamadığınız eğerki resimlerse BURADA anlatılıyor inşaallah.değilse de yardımcı olmaya çalışırız.
    evet kurban resimleri herşeyi ayarladım ama buraya aktaramıyorum sondurak kardeşimizde anlattı yaptım ama küçüçük oldu hani pc ye girme şartlaı konusunu açtım küçüçk onu nasıl ayarlıycam

Nefsim ve Ben

Kayıtlı Kullanıcı GüLeHasRet has a spectacular aura about GüLeHasRet has a spectacular aura about GüLeHasRet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Allah Razı Olsun
    99
    38 Mesajına 83 Kez Allah c.c. Razı Olsun
    Tecrübe Puanı
    28

Alıntı KURBANIM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Allah hayırlı uğurlu etsin inşallah hizmetlerimizi layıkıyla yapmayı nasip etsin rabbim inşallah
    Amin inşallah cümlemize...

Moderatör KURBANIM has much to be proud of KURBANIM has much to be proud of KURBANIM has much to be proud of KURBANIM has much to be proud of KURBANIM has much to be proud of KURBANIM has much to be proud of KURBANIM has much to be proud of KURBANIM has much to be proud of KURBANIM has much to be proud of KURBANIM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Mekan
    Ankara
    Ülkesi

Allah Razı Olsun
    402
    Tecrübe Puanı
    65

Sa kurbanlar Seymes Takvim Panosu'nun Perşembe gününü yapmak isteyen var mı? varsa lüften yazalım yada Görevli Adminimiz Osmanserhat'e özel mesajla bildirelim olmazsa bize özel mesajla bildirin biz Osmanserhat'e bildiririz şimdiden Allah razı olsun.

Kayıtlı Kullanıcı Ezel will become famous soon enough Ezel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ülkesi
    This is Ezel's Country Flag

Allah Razı Olsun
    48
    37 Mesajına 82 Kez Allah c.c. Razı Olsun
    Tecrübe Puanı
    3

http://forum.seymes.com/showthread.p...ge3#post122527

Ve aleyküm selam
    Buraya yazmıştık talip olduğumuzu

Her kim Ramazan ayının gelişiyle sevinirse Allah da onun cesedini ateşlere haram kılar. [Hadis-i Şerif]

Mekan
    Ankara
    Ülkesi

Allah Razı Olsun
    402
    Tecrübe Puanı
    65

Tamam Ezel kurban siz perşembe günlerini yapın aro aeolun.

9. Değerli KURBANIM Bu Güzel Paylaşımın İçin Aşağıdaki Kardeşimiz Sana Allah Razı Olsun Dedi

Ezel (27-07-2010)

+ Konu Cevaplama Paneli
Sayfa 4 Toplam 4 Sayfadan
BirinciBirinci ... 2 3 4